Branding af medlemsorganisationer

Vi arbejder med strategisk branding af medlemsorganisationer. I samarbejde med jer udarbejder vi en brandingstrategi, som giver din medlemsorganisation en stærkere position og tydeligere profil i markedet - og som gør din organisation mere interessant og attraktiv for både nuværende og nye medlemmer og medarbejdere.

Branding handler om at skabe en stærk loyalitet mellem dine nuværende medlemmer eller medarbejdere og din organisation,  og samtidig skabe en sammenhæng mellem organisationens image og identitet - kort sagt om, hvad dine nuværende og potentielle medlemmer og medarbejdere tænker på, når de hører din organisations navn.

Branding  er essensen af det, som omverdenen tror og tænker om din organisation, det, organisationen rent faktisk gør og den værdi, organisationen skaber for sine medlemmer og medarbejdere. 

JERES FASTE MARKETING-  OG KOMMUNIKATIONSKONSULENT
Vi indgår gerne som jeres faste marketing- og kommunikationskonsulent, hvor vi løser forskelige typer af opgaver baseret på enten et fast honorar, timepris eller på abonnement. 

 

 

 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ja tak - ring mig op
Lad os mødes og gennemgå dine muligheder Ja tak - book et møde