Tekster til trykte-, digitale- og sociale medier

Vi skriver en række forskellige tekster til trykte medier såsom kommunikations-, markedsførings- og brandingmaterialer og tekster til digitale- og sociale medier såsom hjemmesider, LinedIn og Facebook.

Fælles for de tekster vi skriver er, at alle tekster skrives i et levende og let forståeligt sprog, hvor afsenders formål og budskaber fremstår klare og tydelige.

Vi sørger naturligvis også for, at både afsender og tekstens sprog er i øjenhøjde med målgruppe, ligesom vi sammen finder ud af, om teksten skal være informativ, formidlende eller markedsføre og brande din virksomhed, organisation eller projekter.

En ting der går igen i alle de tekster vi skriver er, at de skal være relevante og skabe værdi for målgruppen, men de skal også samtidig harmonere med organisationens overordnede kommunikations-, marketing- og brandingstrategi og igangværende kampagner og aktiviteter.

Vi indgår som virksomheden-, organisationen- eller kommunens faste marketing- og kommunikationskonsulent, hvor vi løser forskelige strategiske opgaver såvel som tekstopgaver baseret på et fast honorar eller på abonnement. 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ja tak - ring mig op
Lad os mødes og gennemgå dine muligheder Ja tak - book et møde