Content marketing

Content marketing er nøglen til en succesfuld marketing- og brandingkampagne, uanset hvilket trykt-, digitalt- eller socialt medie, som du vælger at distribuere dit indhold på. 


Hvad er content marketing?

Content marketing er produktion, udgivelse og distribution af relevant kvalitetsindhold på tværs af alle digitale-, trykte- og sociale medier. Vi arbejder ud fra filosofien om, at content marketing bør altid være en god blanding af redaktionelt indhold, som vi krydrer med markting- og branding. 

  • Produktion, udgivelse og distribution af relevant kvalitetsindhold på tværs af alle digitale-, sociale- og trykte medier
  • En blanding af redaktionelt indhold skrevet med det formål at brande virksomheden, projektet eller organisationen 
  • Målgruppen skal finde indholdet relevant og værd at dele i deres eget netværk
  • Succesfuld content marketing kræver, at man internt i virksomheden eller organisationen nedsætter en fast redaktionsgruppe med ansvar for kvaliteten, produktionen og distributionen af alt indhold

Vi indgår som virksomheden-, organisationen- eller kommunens faste marketing- og kommunikationskonsulent, hvor vi løser forskelige strategiske opgaver såvel som tekstopgaver baseret på et fast honorar eller på abonnement. 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ja tak - ring mig op
Lad os mødes og gennemgå dine muligheder Ja tak - book et møde