Kompetencer

Vi har i mere end 30 år skabt succes og resultater for vores kunder ved at være kompromisløse, når vi løser en opgave.
 
Vi hjælper vores kunder i bl.a. ejendoms- og byggebranchen, regioner, kommuner, byer, erhvervsråd, musikbranchen og medlemsorganisationer med kommunikations-, marketing- og brandingstrategier, kampagner, lead-generering og produktion af tekster og videoer inkl. storyboards til digitale-, sociale- og trykte medier. 
 
Vi forener de kreative og kommercielle ideer og budskaber, når vi løser opgaver, ligesom vi udtænker strategier, der let kan implementeres og som skaber resultater. Vi producerer også let forståelige tekster og videoer, som formidler dit budskab og samtidig fanger din målgruppes opmærksomhed. 
 
Vores kunder får altid realistiske og gennemarbejdede bud og løsninger på strategier, tekster og kampagner, der spiller sammen på tværs af alle medier, og som altid er tilpasset dine målgrupper. 

Vi indgår som virksomheden-, organisationen- eller kommunens faste marketing- og kommunikationskonsulent, hvor vi løser forskelige strategiske opgaver såvel som tekstopgaver baseret på et fast honorar eller på abonnement. 

Du kan læse mere om vores forskellige kompetencer ved at trykke på disse links:

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ja tak - ring mig op
Lad os mødes og gennemgå dine muligheder Ja tak - book et møde