Opgaver i kommuner


Kommunikation, markedsføring og branding af kommuner, byer og byudviklingsprojekter kræver en helt særlig viden, indsigt og forståelse for kommunernes interne arbejds- og politiske processer, udviklingen på bolig- og erhvervsejendomsmarkedet, målgrupper og relevante trykte-, digitale- og sociale kommunikations- og marketingplatforme.

Vi har mere end 30 års erfaring med kommuner, byer og kommunale byudviklingsprojekter.. Det betyder, at vi har et indgående kendskab til de fleste danske kommuner og deres igangværende eller kommende byudviklingsprojekter. 

Vi har også et indgående kendskab til f.eks. de ejendomsmæglere- og selskaber, entreprenører, bygherrerådgivere, ingeniører, arkitekter, ejendomsudviklere samt private og institutionelle investorer, der kan være med til at tilføre projektet værdi.

Vi producerer strategioplæg og skriver velskrevet og let forståeligt tekstindhold og videoer inkl. storyboards til både trykte-, digitale- og sociale medier, der følger en gennemtænkt og nøje fastlagt kommunikations-, marketing- og brandingstrategi.  I kommuner løser vi f.eks. følgende opgaver:

  • Strategioplæg og kommunikations-, marketing-, branding- og PR-opgaver i relation til at positionere og skabe et stærkt, autentisk og troværdigt brand for den enkelte kommune eller by
  • Strategioplæg og kommunikations-, marketing-, branding- og PR-opgaver i relation til det enkelte byudviklingsprojekt eller bolig- og erhvervsejendomsprojekt
  • Strategioplæg og kommunikations-, marketing- og brandingopgaver målrettet nuværende og potentielle borgere, virksomheder og øvrige interessenter
  • Strategioplæg og kommunikations-, marketing- og brandingopgaver i forhold til øget tilvækst af virksomheder, borgere, studerende m.fl. 


 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ja tak - ring mig op
Lad os mødes og gennemgå dine muligheder Ja tak - book et møde