Storytelling i foreninger

Vi arbejder med strategisk storytelling i foreninger, hvor vi i samarbejde med jer udarbejder en kernefortælling om jeres foreninger, vision, mission, værdier og medlemmer.

Storytelling i form af en kernefortælling skal bl.a. være med til at positionere jeres forening i samfundet, ligesom en fortælling også kan bruges som et effektivt branding-, marketing- eller kommunikationsværktøj, hvor vi mere fokuserer på at skabe tætte relationer mellem jeres organisation og  medlemmer ud fra en række historier, som både aktiverer medlemmernes følelser og fornuft som fakta alene ikke kan. 

En anden fordel ved storytelling er, at den gør jeres forskellige budskaber lettere at forstå og huske, fordi historier kan skabe billeder og på den måde gøre komplekse budskaber mere håndgribelige, når budskaberne visualiseres gennem en fortælling. 

Jeres faste marketing-  og kommunikationskonsulent

Vi indgår gerne som jeres faste marketing- og kommunikationskonsulent, hvor vi løser forskelige typer af opgaver baseret på enten et fast honorar, timepris eller på abonnement. 

 

 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ja tak - ring mig op
Lad os mødes og gennemgå dine muligheder Ja tak - book et møde