Partnere

Vi har en række dygtige samarbejdspartnere inden for strategisk byudvikling og udarbejdelse af økonomiske og demografiske analyser, ligesom vi også kan hjælpe dig med mere traditionelle opgaver indenfor digitale-, sociale-, grafiske medier og PR. 
Byggeriets Billedbank


Byggeriets billedbank er Danmarks førende leverandør af billeder til byggebranchen.

"Vi samarbejder med Byggeriets Billedbank i forbindelse med markedsføring, storytelling  og branding af større private såvel som kommunale bygge- og byudviklingsprojekter. Det gør vi bl.a. fordi det gamle ordsprog om, at ét billede eller video siger mere end 1000 ord stadig er aktuelt i dag uanset om vi arbejder med trykte-, digitale eller sociale medier. Vi tror altså på, at vi ved at kombinere velskrevne tekster med velproducerede billeder og video, kan få kundens budskaber og historier helt ud over rampen", adm. direktør Andreas Albæk, Albæk Kommunikation.


 

Lotte Lund Media Lab
Lotte Lund Media Lab leverer effektiv og troværdig journalistik og kommunikation:
  • Analyserer potentiale og målgrupper og definerer på denne baggrund kernefortællingen
  • Raffinerer budskaberne og sikrer dem gennemslagskraft
  • Skaber værdi for både afsender og modtagere
”Vi samarbejder med Lotte Lund, Lotte Lund Media Lab, fordi hun har stort kendskab til bygge- og ejendomsbranchen kombineret med har en helt særlig forståelse for det journalistiske håndværk og indblik i journalistikkens maskinrum”, adm. direktør Andreas Albæk, Albæk Kommunikation.
 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?
Ja tak - ring mig op
Lad os mødes og gennemgå dine muligheder Ja tak - book et møde