Tekster til hjemmesider

Vi skriver overskuelige tekster til hjemmesider, der i et let forståeligt sprog formidler og styrker dine budskaber og som præcist beskriver, hvem du er og hvad du kan tilbyde dine besøgende på dit website. Og vi skriver også tekster, der er i øjenhøjde med læseren, som skaber tillid til din virksomhed, organisation eller produkt og som indeholder de rigtige søgeord, så du er lettere at finde på Google. 
 

En god placering på Google er vigtig men.....

En god placering på Google er vigtig. Men det er endnu vigtigere,  at dine tekster er relevante, vedkommende, informative og ikke mindst interessante på den værdiskabende måde - og ikke kun i Googles øjne. Og det gælder uanset om man læser teksten i sin helhed eller kun enkelte afsnit.  Desuden skal teksten altid få de besøgende på sin hjemmeside til at reagere ved enten at købe et produkt, booke et møde, bede om at blive kontaktet, bestille en brochure eller signe-up til et nyhedsbrev m.m. 

HVAD ER TEKSTENS FORMÅL OG MÅLGRUPPE?

Inden vi går igang med at skrive din tekst, finder vi sammen frem til tekstens målgruppe og formål. Og uanset om tekstens formål er at informere, formidle, markedsføre eller brande skrives teksten ofte med det formål alene.

  • Læs vores 10 råd om tekster til landingsider her

 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?
Ja tak - ring mig op
Lad os mødes og gennemgå dine muligheder Ja tak - book et møde