Markedsføring

Vi rådgiver om eksterne marketingstrategier i ejendoms- og byggebranchen, regioner, kommuner, byer og organisationer.

Og vi hjælper også med at planlægge og eksekvere strategiske marketingkampagner, hvor vi i samarbejde med dig udarbejder en handlingsplan, der bl.a. definerer kampagnens formål, mål og målgrupper. Og vi sørger for, at jeres marketingkampagner altid forankres og understøtter organisationens strategiske mål.

Bagefter tager vi fat på at målrette og producere relevant og personligt indhold til kampagnen. Indhold der ofte skal anvendes og supplere hinanden på tværs af flere trykte-, digitale- og sociale medier undervejs i kampagnen.

Merværdi skaber loyale kunder

Vi arbejder typisk med markedsføring af virksomheder,  organisationer, kommuner eller konkrete byudviklingsprojekter, hvor vi bl.a. tager højde for virksomheden, kommunens eller organisationens identitet, image og positioneringsstrategi og ikke mindst den merværdi, som kundens brand eller produktet skaber for både interne og eksterne interessenter m.m. 

Vores mål er at skabe opmærksomhed omkring kundens virksomhed eller organisation og med tiden være med til at sikre dine kunders loyalitet i forhold til dit produkt, virksomhed eller organisation. 
  


Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?
Ja tak - ring mig op
Lad os mødes og gennemgå dine muligheder Ja tak - book et møde